Nieuw Textiel

  
                                              Betaal achteraf met   https://mip.afterpay.nl/wp-content/uploads/2016/01/AfterPay_Logo_L142x28.png  Klarna Logo

Back to Top

Zoom

CaraCare 4-Seizoenen Dekbed 260x220cm

Het Cara Care 4-seizoenen dekbed Clarissa© is het ideale dekbed voor iedereen die last heeft van stofallergieën. Slapen onder een wolk van weelde, zonder irritatie, niezen of tranende ogen? Dat kan nu! Het onovertroffen, dubbele Clarissa-dekbed is zo heerlijk zacht en soepel, zo voortreffelijk licht in gewicht en zo luxueus, dat iedereen nu heerlijk kan slapen. Door gebruik te maken van uitsluitend stofvrije, maar ook machine wasbare en -droogbare materialen is dit dekbed juist ideaal voor mensen met stofallergie.
Het hele jaar door de perfecte warmte
Het superieure Cara Care vierseizoenen Clarissa-dekbed bestaat uit 2 lagen:
     Een dunne en vederlichte laag voor de warme zomer. Vulgewicht 200gram/m2 (isolatiewaarde 1)
     Het dikkere deel gebruikt u in herfst en lente.                Vulgewicht 400gram/m2 (isolatiewaarde 2)
In de koude winter gebruikt u ze samen als ’n dubbeldik winterdekbed. De verschillende delen worden goed bij elkaar gehouden door middel van metalen drukknopen. Zo bent u in de winter gegarandeerd van een warm dekbed, terwijl u het in de warme zomernachten niet te warm krijgt.
Het geheim: Het vasthouden van enorme hoeveelheden lucht

De unieke Clarissa-vulling is door de microporeuze vezelstructuur in staat om enorme hoeveelheden lucht vast te houden. Hierdoor ontstaat een excellente warmte-isolatie. Bovendien neemt de vezel ons transpiratievocht snel op en staat het direct aan de buitenlucht af. De speciaal ontwikkelde tijkstof is van 100% puur (Sanforized©) katoen. Het is dus uitstekend ademend, maar ook machine-wasbaar tot 90°C. Zo krijgt huismijt geen kans. Het Cara Care 4-seizoenen dekbed Clarissa© is het ideale dekbed, voor mensen die last hebben van stofallergieën.
De voordelen van het Cara Care Clarissa dekbed

        Volledig stofvrij & hygiënisch
        Anti-reumatisch & reukvrij
        Optimale ventilatie & isolatie
        Huismijtvrij, stofvrij & wasbaar op 90°C
Het dekbed wordt geleverd in een speciale ademende draagtas, waarin u het dekbed stofvrij en schoon opbergt en waarin het kan ademen. Zo kunt u het dekbed op een goede manier opbergen als u het even niet gebruikt.

Levertijd 10 werkdagen

Van € 269,00

Nu € 189,00

OF

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Interessante sites met veel voordeel