Service NieuwTextiel

bezorgtarievenBezorgtarieven
Wij hanteren een vast verzendtarief per bestelling van slechts €4,95 binnen Nederland en €7,95 naar België. Ongeacht het volume van de bestelling. Hoe groter de bestelling hoe meer voordeel u uit de verzendkosten haalt. Mede door onze vaste verzendkosten draagt u bewust bij aan een volledig klimaat neutrale bezorging en werkt u samen met ons aan een schone en groene toekomst. Bij bestellingen buiten de Benelux neemt u dan per mail contact met ons op.

levertijdLevertijd
De levertijd van onze enorme assortiment luxe kwaliteits slapenproducten houden wij zo kort mogelijk! Vóór 23:59uur besteld is (indien voorradig), morgen in huis! Indien u een speciaal te vervaardigen artikel wenst of wij tijdelijk het artikel niet in voorraad hebben, wordt de aangepaste levertijd vooraf aangegeven. Kijk voor de exacte levertijd bij het betreffende product en maat; hier wordt de levertijd keurig vermeld. Een levertijd van een luxe speciaal vervaardigde boxspringcombinatie of matras kan logischerwijs afwijken ten opzichte van een uit voorraad te verzenden hoeslaken. Leest u hier meer over onze levertijden en bezorgmogelijkheden.

garantieGarantie
Alle producten van NieuwTextiel.nl staan onder voortdurende strenge Europese kwaliteitscontrole. Zodat we al onze klanten altijd het hoogste kwaliteitsniveau kunnen garanderen. Al onze producten vallen onder het Europese recht en kennen een wettelijke hygiënische-verzegeling garantie, waardoor u ten allertijden verzekerd bent van een onbeslapen en fabrieksnieuw kwaliteitsproduct.

tevredenTevredenheid
Nieuwtextiel.nl streeft het hoogste tevredenheids-niveau na voor al haar klanten. ’n Gedreven en zeer gespecialiseerd team staat elke dag klaar voor de aller beste kwaliteit, en de meest onberispelijke, snelle en efficiënte leveranties bij u thuis.


vragenVragen
Heeft u toch nog vragen over een van onze véle slapenproducten of vele diensten? Neem dan gerust contact met ons op: klantenservice@nachtrustonline.nl .Wij helpen u graag verder..


retourRetour
Retourneren bij Nieuwtextiel is simpel; als het bestelde product niet bevalt, stuurt u het hygiënisch-verzegelde artikel gewoon naar ons terug. Let op: De speciale wettelijke hygiëne verzegeling mag niet verbroken zijn. U stuurt het ongebruikte product binnen 14 dagen na ontvangst in de originele gave verpakking retour naar Nachtrust Online, Ondernemingsweg 53, 1422DZ, Uithoorn, Nederland, voorzien van het volledig ingevulde  retourformulier. Na ontvangst en controle op gaafheid krijgt u uiterlijk binnen 2 werkweken uw aankoopbedrag plus betaalde originele verzendkosten keurig op uw rekening teruggestort. De kosten voor het retour zenden zijn voor u. Let op; indien bij retourongtvangst geconstateerd wordt dat het product of de verpakking beschadigd is, kunnen wij de retourzending uiteraard niet accepteren. Wij zullen u de zending dan ook terug moeten sturen, verzegeld van een ’n nota voor verzend- en behandelingskosten.  

Verpakking Nieuwtextiel
Wij bij Nieuwtextiel doen er alles aan om razend snel met zorg uw bestelling te verpakken. Wij zijn getraind uw bestelling zodanig te verpakken dat de kans op schade onderweg tot het minimale wordt beperkt en tergelijkertijd kijken wij nauwlettend naar overbodige leegten in onze verpakkingen, hiermee willen wij ons steentje bijdragen naar een zo CO2 zuinige levering. Elke bestelling kent daarom zijn eigen aangepaste verpakking. Al onze verpakkingsmaterialen zijn recyclebaar.
Door dat er minimaal overbodige ruimte in onze verpakkingen zit, raden wij aan met zorg en zonder gebruik van scherpe voorwerpen de verpakking te openen.

Verzending Nieuwtextiel
Alle Nieuwtextiel kwaliteits slapenproducten worden met zorg bezorgd door de pakketdiensten DHL, GLS en Trunkrs. U wordt doormiddel van de automatische Track and Trace mails keurig tijdig op de hoogte gehouden van de levering van uw geselecteerde bestelling. Wij werken samen met onze transporteurs keihard aan verduurzaming en naar een volledig CO2- en klimaat neutrale levering. U vindt hier meer informatie over onze groene levering.

© CopyRock All rights reserved
© CopyRock All rights reserved