Moda di Luca©SeerSucker dekbedovertrekken

Moda di Luca©SeerSucker dekbedovertrekken

De bijzondere collectie van Moda di Luca©-SEERSUCKER zijn vervaardigd van originele MicroFibre©;de enige ademende kunstvezel. MicroFiber© is streelzacht, heerlijk dun en licht in gewicht. De kleurechtheid na vele malen wassen is fenomenaal. En volledig krimp- en strijkvrij. Nog zo’n voordeel: MicroFibre© dekbedsets komen kurkdroog uit de wasmachine, dus hoeven niet in de wasdroger.
SeerSuckering is een aparte productie-techniek, met doorlopende en terughoudende inslagdraden. Hierdoor ontstaat het bekende, geraffineerde verrassende effect dat je altijd heel veel in zomer-colberts ziet. Heel levendig en apart, in rustige, frisse uni-kleuren.
SeerSucker mag je nooit strijken, want dan strijk je het speciale effect weg. Daarom is het goed dat deze serie vervaardigd is van Microfibre, zodat het direct bruikbaar en zonder strijken weer perfect op bed kan; handig en eenvoudig… De onderzijde van dekbedhoes en kussensloop is glad, voor een fijn contact met het lichaam. Alle kussenslopen hebben royale enveloppe sluitingen. Deze dekbedsets hebben dubbele instopstroken over de volledige breedte en zijn geschikt voor dekbedden van 200 en 220cm lang. Stoflengte 235cm, voorzien van praktische drukknoopjes.
Profiteer nu tijdelijk van de indrukwekkende kortingen !!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
© CopyRock All rights reserved
© CopyRock All rights reserved