Toppers

TOPPER OPLEGMATRASSEN
Gezond, gemakkelijk & lekker! 

Een topper bovenop uw eigen normale matras lijkt een nieuw fenomeen. Maar dat is helemaal niet zo. In de Scandinavische landen gebruikt men ze al eeuwen.
En niet voor niets: de topper/oplegmatras kent écht ENORME voordelen. 

Waarom 'n topper?

De oplegmatras is ruim vijftien jaar geleden naar Nederland overgewaaid vanuit Scandinavië. Het Scandinavische slapen was altijd al een toonbeeld van frisheid en hygiëne. Maar vooral van zéér hoogstaand comfort... Het gebruik van een topper bovenop de gewone matras biedt ENORME voordelen. 

De oplegmatras:

  1. maakt bedden opmaken veel eenvoudiger (want de oplegmatras is lekker licht)
  2. maakt het keren veel makkelijker (u keert tegenwoordig alleen nog de lichte topper, en niet meer de loodzware ondermatras
  3. zorgt ervoor dat de hinderlijke naad tussen twee ondermatrassen verdwijnt
  4. zorgt voor perfecte hygiëne en fris gevoel
  5. verhoogt de levensduur van de kostbare ondermatras
  6. de topper/oplegmatras geeft een FANTASTISCH luxueus zacht ligcomfort!!


NRO topper gemakken

 


Hier vindt u uitsluitend de beste topkwaliteit en erkende merken!! Dus geen vage imitaties; uitsluitend sublieme TOPkwaliteit!! Maar dan wel tegen de allerlaagste prijzen van europa. Bekijk hier snel het gehele aanbod aanbiedingen

 


TOPPER TIPS

Terugval
Elk topper zal in het begin van ’t gebruik een relatief grote terugval in hardheid en dikte te zien geven. Daarom wordt elke goede topper steviger geproduceerd, zodat na de normale inslaapperiode de bedoelde vorm en souplesse ontstaat.

Doorzetten
Aan Uw nieuwe topper zal u enkele dagen moeten wennen. Met name de extra royale dikke toppers vragen een gewenningstijd.

Niet ruilen
Om hygiënische redenen kunnen toppers waarvan de hygiëne-verzegeling verbroken is, niet geruild worden. Zo bent u altijd gegarandeerd van ’n fabrieksnieuw, onbeslapen kussen.

Keren
Het regelmatig keren en wentelen van de oplegmatras verlengt de levensduur en verhoogt de hygiëne. Keer niet alleen van onder naar boven, maar ook van hoofd- naar voeteneind.

Maatvoering
De maat van de oplegmatras is, i.v.m. de juiste pasvorm in het ledikant, altijd enkele centimeters kleiner dan de aangegeven standaard ledikantmaat.

Uitvoering
Bij bijzondere maten kan de optiek van de oplegmatrasmatras (kleur of stikwijze) om productietechnische redenen afwijken van het getoonde showroommodel. Dit gaat nooit ten koste van de kwaliteit en de functionaliteit.

Geur
Zoals elk nieuw produkt heeft ook uw nieuwe oplegmatras ’n geurtje. De lichte geur van de zojuist uitgepakte oplegmatras verdwijnt snel.

Glooien
Zeker bij de betere oplegmatrassen, zullen met name de vaak vele afdeklagen na enig gebruik de contouren van het lichaam aannemen. Deze toplagen zetten zich na verloop van tijd exact naar uw lichaam, waarmee ’n perfecte, persoonlijke ondersteuning wordt bereikt. Elke matraskern zal in het begin van het gebruik een relatief grote terugval in hardheid (dus versoepeling) te zien geven. Daarom wordt de matras steviger geproduceerd, zodat na de normale inslaap-periode de correcte, bedoelde souplesse onstaat. Verwar deze versoepeling, of het slinken van de afdeklagen niet met kuiling: onder normale gebruiksomstandigheden is het nagenoeg uitgesloten dat de matraskern daadwerkelijk vroegtijdig zal kuilen.

MoltonKoester uw oplegmatras
’n Goed en kompleet verzorgde oplegmatras werkt beter en gaat aannemelijk langer mee. Bescherm uw kostbare oplegmatras met een molton deken of -nog handiger- met ’n molton hoeslaken. ’n Goede katoenen molton zorgt voor een verhoogd ventilerend en isolerend vermogen, ’n nog prettiger ligcomfort en een betere egalisatie. Bovendien voorkomt de molton het ontstaan van ontsierende transpiratievlekken in de matras en houdt haar fris. Er is zelfs een speciale moltonhoes ontwikkeld, die rondom uw oplegmatras zit. Aan twee zijden beschermend, dus zo nu en dan om te keren. Met een driezijdige rits, dus afneembaar en wasbaar. Super-ademend, en heerlijk fris. En superstretch, dus ook perfect passend voor lange en korte maten. Kortom: de ideale molton voor alle oplegmatrassen.

 


tiptopSpeciaal Hoeslaken
Er zij zelf speciaal ontwikkelde hoeslakens voor oplegmatrassen: de TipTop hoeslakens van het gerenomeerde merk Harris&Darwin. Met een perfecte pasvorm voor alle oplegmatrassen. Subliem van kwaliteit, en super eenvoudig op te maken. TipTop-oplegmatras- hoeslakens zijn vervaardigd van 100% puur katoenen jersey. Heerlijk zacht aan de huid, en fijn ademend, Rondom voorzien van elastiek. In 6 fraaie kleuren. Door de enorme elasticiteit van deze top hoeslakens, zijn ze uitstekend passend voor opleggers van 200, 210 en 220cm lang. Passend tot ca. 11cm dik.

 

 

Opslag
Indien u de oplegmatras nog niet gaat gebruiken, sla haar dan liggend op: een staande oplegmatras kan onder het eigen gewicht mogelijk inzakken.

Combinatie
Elke topper dient gebruikt te worden op een goed ondersteunend ondermatras. Een topper is geen vervanging van een ondermatras! 

Voor vragen of advies neemt u gemakkelijk contact op met onze slaap-experts. 

vrouw onder laken

© CopyRock All rights reserved
© CopyRock All rights reserved