MatrasToppers

MatrasToppers

De matrastopper bovenop uw eigen matras lijkt een nieuw fenomeen. Maar is helemaal niet zo. In de Scandinavische landen gebruikt men ze al eeuwen. En niet voor niets: de matrastopper kent écht ENORME voordelen. De allerbeste kwaliteiten voor de allerlaagste prijzen van Europa vindt U hier.
Waarom ’n matrastopper?
De matrastopper is ruim tien jaar geleden naar Nederland overgewaaid vanuit Scandinavië.  Scandinavië was al een toonbeeld van frisheid en hygiëne. Maar vooral van zéér hoogstaand comfort….. Het gebruik van een topper bovenop de gewone matras biedt ENORME VOORDELEN.
De matrastopper:

-maakt bedden opmaken veel eenvoudiger (want de topper is lekker licht).
-maakt het keren veel gemakkelijker (u keert tegenwoordig alleen nog de lichte matrastopper, en niet meer de loodzware ondermatras).
-zorgt ervoor dat de hinderlijke naad tussen twee ondermatrassen verdwijnt.
-zorgt voor perfecte hygiëne en fris gevoel, en verhoogt de levensduur van de ondermatras.
Maar het allerbelangrijkste……De matrastopper geeft een FANTASTISCH luxueus ligcomfort!!!!!

Door de enorme keuze in materiaal en maatvoeringen is de levertijd per product aangegeven. Indien voorradig max. 5 werkdagen. Het grootste deel hebben wij altijd voor u in voorraad; dan is de levertijd razendsnel binnen 'n week. Aparte maten moeten weleens speciaal voor u gemaakt worden. Dit kan tussen de 3-5 werkweken duren. Klik op uw maat voor de exacte levertijd. Héél veel uit VOORRAAD leverbaar!!

 

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
© CopyRock All rights reserved
© CopyRock All rights reserved