Nieuw Textiel

  
                                              Betaal achteraf met   https://mip.afterpay.nl/wp-content/uploads/2016/01/AfterPay_Logo_L142x28.png  Klarna Logo

Terug naar boven

Zoom

Ganzendons 4-Seizoenen 260x220cm

Canada© VANCOUVER is een super-luxe 4-seizoenen ganzendonzen dekbed. Canadees ganzendons is wereldwijd geroemd om haar puurheid en fantastische kwaliteit. Canadees ganzendons is, gevormd door het koude klimaat en het schone milieu, uitgegroeid tot de beste donssoorten op aarde. Volbloeid Canadees ganzendons is ultrazacht, superkrachtig, van nature helderwit en ongekend volumineus en luxueus. Canadees ganzendons is het toppunt van comfort en weelde. Werkelijk voortreffelijk…
Het absolute summum in slaapcomfort ervaart u onder het ongeëvenaarde 4-seizoenendekbed dekbed Canada VANCOUVER. Canada dekbedden zijn gevuld met 90% zuiver ganzenvoldons uit de ongerepte natuur van het schone, koude Canada. Algemeen erkend als een van de beste donskwaliteiten ter wereld.

Canada© VANCOUVER
dekbedden hebben ’n tijkstof van de mooiste kwaliteit natuurkatoen, uitzonderlijk dicht geweven (Medite©), absoluut donsdicht en ultra zacht en soepel. Dit unieke donsdekbed is volledig doorgestikt in het gepatenteerde Square-step systeem, zodat de edele vulling nooit kan verschuiven. Maar ook zorgt voor een soepele vorming om het lichaam, en bovendien “tocht-kieren” voorkomt.
2 APARTE LAGEN; IN ELK SEIZOEN PERFECT:

In de zomer is het ’s nachts warm. In herfst en lente is ’t frisser. En in de winter is het vaak bitterkoud. Zo is dat in Canada, maar ook in Nederland. Om in elk seizoen precies de juiste warmte te hebben, zijn de unieke Canada Vancouver dekbedden opgebouwd uit 2 lagen. In de warme zomer gebruikt u het heerlijk luchtige, dunne zomerlaagje (100gram/m2 t.w.v. 1 dun dekentje). In herfst en lente gebruikt u de dikkere laag (180gr/m2), die ’n warmte geeft als 2 dekens. En in de koude winter knoopt u de twee lagen met sterke manchet-knoopjes samen, tot ’n heerlijk dekbed van ruim 3 behaaglijke dekens.
Canada© Vancouver dekbedden zijn het beste dat de natuur ons te bieden heeft. Geniet elke nacht van het onovertroffen slaapcomfort!
           Vulling: 90% Canadees ganzenvoldons 10% krachtige ganzenveertjes
           Tijkstof: 100% puur, fijngeweven katoen
           Stiksel: carré schjfvrij, per laag overlappend
           Heerlijk soepel, zacht, licht en volumineus
           Optimale ventilatie en warmte-isolatie
           Vulgewicht Zomerdeel:   100gr/m2 (isolatiewaarde 1,          gewichtsklasse 1)
                             Najaarsdeel:   180gr/m2 (isolatiewaarde 2,          gewichtsklasse 2) +            
                Samen in de Winter:   280gr/m2 (isolatiewaarde 1+2=3, gewichtsklasse 3)  


 Dit speciale dekbed wordt geleverd in ’n ademende draagtas, waarin u het dekbed stofvrij, fris en ademend opbergt, als u het even niet gebruikt. 

Levertijd 3-5 werkdagen

Van 845,00

Nu: 499,-

OF

Interessante sites met veel voordeel