Glossy Satin Dekbedovertrekken

Glossy Satin Dekbedovertrekken

Glossy Satin© dekbedovertrekken zijn in prachtige kwaliteit hoogglans Satijn voor een luxe uitstraling. Het satijn is streelzacht en schitterend glanzend. Het voelt heerlijk weelderig en soepel aan. Door de zeer dichte weefstructuur raakt uw kapsel niet meer in de war, en heeft u minder last van gezichtsplooien na het ontwaken. Glossy Satin© is van ingetogen weelde. De achterzijde van de hoes en het sloop zijn van ademende micro-fibre© met een katoen-achtige weefstructuur. Dit verhoogt het comfort en ventilerend vermogen, en voorkomt dat het bedtextiel van uw bed schuift. De dekbedhoes is geschikt voor dekbedden van 200 en 220cm lang, en heeft een royale instopstrook. Het kussensloop heeft fraaie oxford-randen, en een royale hotelsluiting. Koninklijke Klasse…
Glossy Satin©
is super-fijngeweven en zeer verfijnd. Zoveel zuivere schoonheid en kwaliteit verdiend natuurlijk wat extra aandacht in uw was. Voor jarenlang onbezorgd en luxueus plezier.

Bijpassend bij deze fantastische Glossy Satin© dekbedsets hebben we ook heerlijke goed gevulde Franse Sluimer-rollen (voor een prima nek-ondersteuning en luxe uitstraling) nu voor slechts 39,95 en extra satijnen kapsel-kussenslopen 60x70cm. Nu 2 voor 15,-!!!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
© CopyRock All rights reserved
© CopyRock All rights reserved