Nieuw Textiel

  
                                              Betaal achteraf met   https://mip.afterpay.nl/wp-content/uploads/2016/01/AfterPay_Logo_L142x28.png  Klarna Logo

Back to Top

Glossy Satin Dekbedovertrekken

Glossy Satin Dekbedovertrekken

Glossy Satin© dekbedovertrekken zijn in prachtige kwaliteit hoogglans Satijn voor een luxe uitstraling. Het satijn is streelzacht en schitterend glanzend. Het voelt heerlijk weelderig en soepel aan. Door de zeer dichte weefstructuur raakt uw kapsel niet meer in de war, en heeft u minder last van gezichtsplooien na het ontwaken. Glossy Satin© is van ingetogen weelde. De achterzijde van de hoes en het sloop zijn van ademende micro-fibre© met een katoen-achtige weefstructuur. Dit verhoogt het comfort en ventilerend vermogen, en voorkomt dat het bedtextiel van uw bed schuift. De dekbedhoes is geschikt voor dekbedden van 200 en 220cm lang, en heeft een royale instopstrook. Het kussensloop heeft fraaie oxford-randen, en een royale hotelsluiting. Koninklijke Klasse…
Glossy Satin©
is super-fijngeweven en zeer verfijnd. Zoveel zuivere schoonheid en kwaliteit verdiend natuurlijk wat extra aandacht in uw was. Maar uiteraard hebben we allemaal tegenwoordig vaak helemaal geen tijd om producten apart te wassen en drogen. Daarom ontvangt u bij elke dekbedset ’n speciale, professionele GRATIS WASZAK, waarin uw fraaie GlossySatin© dekbedset ook in gemengde was helemaal perfect blijft. Voor jarenlang onbezorgd en luxueus plezier.

Bijpassend bij deze fantastische Glossy Satin© dekbedsets hebben we ook heerlijke goed gevulde Franse Sluimer-rollen (voor een prima nek-ondersteuning en luxe uitstraling) nu voor slechts 39,95 en extra satijnen kapsel-kussenslopen 60x70cm. Nu 2 voor 15,-!!!

  • Dekbedovertrek Satin SA01
  • Dekbedovertrek Satin SA02
  • Dekbedovertrek Satin SA03
  • Dekbedovertrek Satin SA04
  • Dekbedovertrek Satin SA05
  • Dekbedovertrek Satin SA06
  • Dekbedovertrekken Glossy-Satin
  • Kapsel Slopen Glossy Satin

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Interessante sites met veel voordeel