Aktie Boxspringsets

Aktie Boxspringsets

SUPER SCHERPE AANBIEDINGEN in Komplete Boxspringsets!

Al onze Boxsprings zijn kwalitatief de besten van Europa, en zonder uitzondering van een wonderschoon afwerkings-niveau. Uitsluitend de sterkste en mooiste grondstoffen zijn goed genoeg, en alles is gemaakt door ambachtelijke Meester-makers. Alle boxsprings worden HELEMAAL KOMPLEET geleverd, en GRATIS bij u thuis bezorgd en PROFESSIONEEL GEMONTEERD. U heeft er geen omkijken naar; het is meteen genieten….
Al onze Boxsprings worden geleverd met 15 jaar Garantie op veer-, frame- en pootbreuk, en 3 jaar algemene garantie.

Wilt U liever deze mooie Boxsprings in levende lijve zien en ervaren? Dat kan uiteraard ook. Al onze modellen staan ook in onze showroom/winkels. Daar kunt u  ze allemaal in volle glorie bewonderen en proberen. Én krijgt u -als u dat wilt- persoonlijk advies van ons deskundig opgeleide team.

Profiteer nú van deze geweldig aantrekkelijke web-aanbiedingen…!!
De levertijd van onze boxsprings varieert per model. Onze boxsprings zijn immers speciaal geselecteerd uit de collecties van de beste merken vanuit de gehele wereld.  De levertijd staat bij elk model en maat keurig aangegeven. Betaal nu gemakkelijk achteraf met   https://mip.afterpay.nl/wp-content/uploads/2016/01/AfterPay_Logo_M113x22.png.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
© CopyRock All rights reserved
© CopyRock All rights reserved